May 18, 2024

McDonald’s – restaurantul cu numărul 94 în România, la Iași

Operatorul lanțului de restaurante McDonald’s din România, Premier Restaurants România, își extinde rețeaua și deschide astăzi restaurantul cu numărul 94, în Iași. Noul spațiu se află pe Șoseaua Bucium nr. 37, parte din proiectul de retail de proximitate Family Market Bucium, dezvoltat de compania IULIUS, ce va fi inaugurat pe 8 decembrie. 

Investiția în amenajarea spațiului închiriat a noului McDonald’s Iași Bucium s-a ridicat la 7 milioane de lei. Restaurantul se întinde pe o suprafață de aproximativ 400 de metri pătrați, având o capacitate de 95 de locuri în interior, respectiv 68 de locuri pe terasă. Clienții pot servi meniurile preferate în restaurant sau pe terasă, la pachet, sau se pot bucura de ele prin serviciile de Drive-Thru și McDelivery. În restaurant există și o zonă destinată cafenelei McCafé, unde clienții pot opta pentru o varietate de specialități de cafea și deserturi.

Noul restaurant integrează cele mai noi tehnologii, fiind prevăzut cu ecrane digitale pentru prezentarea interactivă a produselor și a ofertelor atât pe traseul de drive, cât și în restaurant. Printre facilități se numără și kioskurile digitale, prin intermediul cărora clienții își pot comanda produsele preferate ușor și rapid, efectuând plata cu cardul bancar. Totodată, kioskurile le oferă clienților opțiunea să scaneze aplicația de mobil McDonald’s și codul QR din secțiunea MyM Rewards, pentru a aduna puncte de loialitate care ulterior devin oferte. 

Deschiderea a reprezentat și o importantă oportunitate de angajare pentru comunitatea locală, cu peste 70 de noi locuri de muncă oferite pentru alcătuirea echipei restaurantului. Pachetul de beneficii al angajaților include un program flexibil, sesiuni de training, inclusiv pentru deprinderea abilităților de management, oportunități de avansare rapidă și diferite tipuri de bonusuri și sporuri.

Ca parte a promisiunii McDonald’s de a proteja mediul înconjurător prin practici sustenabile, în restaurant se realizează colectarea selectivă a deșeurilor, iar complexul oferă acces la o stație de încărcare pentru mașini electrice.  

În vecinătatea restaurantului, ca parte a proiectului, se află și o zonă verde de 5.000 mp, unde sunt plantați 150 de arbori maturi și peste 7.000 de plante mici. Family Market Bucium oferă 151 de locuri de parcare, completate cu facilități pentru bicicliști, iar pentru accesul mai convenabil au fost realizate lucrări de modernizare a infrastructurii din zonă.

Prin specificul restaurantelor sale, cu accent pe digitalizare și modernizare, pe dezvoltarea segmentului de Drive-Thru și extinderea alternativelor de livrare la domiciliu, prin McDelivery, precum și prin lansarea programului de loialitate MyM Rewards, în aplicația sa, McDonald’s rămâne un pionier al inovației.