July 15, 2024

Müller Riso Vegan Ciocolată  a câștigat premiul “Cel mai bun produs nou” și demonstrează că dietele vegane pot fi delicioase

Müller Riso Vegan Ciocolată  a câștigat premiul “Cel mai bun produs nou” și demonstrează că dietele vegane pot fi delicioase

“Müller Riso Vegan” Ciocolată  a fos desemnat cel mai bun produs nou din categoria dulciuri, la Gala Premiilor Piața.

Titlul primit în cadrul evenimentului din 24 noiembrie, care recunoaște cei mai buni jucători în FMCG și Food Retail, schimbă astfel o paradigmă de consum, demonstrând că dietele vegane sau flexitariene pot fi delicioase atunci când nu există compromis în ceea ce privește gustul.

Produsul realizat exclusiv din ingrediente vegane, având la bază lapte de cocos, a câștigat gusturile consumatorilor în anul 2022.  Müller Riso Vegan Ciocolată a primit trofeul câștigător la categoria dulciuri, împreună cu titlul de cel mai bun produs nou al categoriei. În plus, compania s-a bucurat și de alte două nominalizări în cadrul competiției, la Secțiunea Brand, categoria produse lactate și la Secțiunea Promoție, în cadrul aceleiași categorii.

Astfel, odată cu distincția primită, Müller își consolidează poziția în piață, fiind o companie inovatoare care răspunde noilor nevoi de consum, prin produse ce satisfac chiar și cele mai pretențioase gusturi. Gama de produse vegane, lansată în anul 2021, păstrează calitatea premium a ingredientelor, împreună cu über-gustul de neegalat în categoria de lactate.

Portofoliul Müller Vegan include mai multe produse, în diverse game.