June 14, 2024

Top 3 secrete pentru a evita taxele pentru bagaj la avion

Cu siguranță, găsirea celor mai ieftine bilete de avion este un mod excelent de a economisi bani în călătoriile tale. Cu toate acestea, următorul pas important este să eviți plata taxelor suplimentare pentru bagaj, nu-i așa? Ei bine, dacă dorești să economisești bani și să eviți aceste costuri neplăcute, ai ajuns în locul potrivit. Cu cât cheltui mai puțin pentru taxele de bagaj, cu atât vei avea mai mulți bani pentru a te bucura de călătoria ta. În acest articol, vei descoperi câteva sfaturi de bază care te vor ajuta să eviți aceste taxe suplimentare. Cum poți face asta? 

 

Iată 3 secrete pentru a evita costurile inutile pentru bagaj la avion:

Ia-ți o pernă în care să-ți pui hainele

Să știi că nu e nimic greșit sau ilegal în a apela la o astfel de metodă, atât timp cât nu transporti substanțe sau obiecte interzise. Dacă vrei să renunți la bagaje suplimentare și costisitoare, o soluție ingenioasă este să folosești o pernă pentru gât. Tot ce trebuie să faci este să îndepărtezi partea gonflabilă din interior și să înlocuiești spațiul respectiv cu hainele tale. Cu cât le pliezi mai compact, cu atât poți lua cu tine mai multe articole vestimentare.

 

Trimite hainele printr-un transport

Un sfat foarte valoros pentru a economisi bani și a evita taxele legate de bagajul de cală este să trimiți hainele prin intermediul unui serviciu de curierat internațional, asta dacă te așteaptă un membru al familiei sau un prieten în țara de destinație și ai o adresă unde poți trimite bagajul. Alege cu atenție o firmă de curierat potrivită care să se ocupe de transportul obiectelor tale, o firmă de încredere și cu multă experiență. Un astfel de serviciu de livrări colete internațional este oferit de tabitatour.ro, specializat în această direcție și care poate să te ajute să economisești semnificativ. Este un secret bine păstrat de călătorii experimentați, care îl folosesc cu succes chiar pentru a face achiziții în excursiile lor fără a se îngrijora de bagajul suplimentar, acesta putând fi trimis spre casă înainte de îmbarcarea în avion. Astfel, te poți bucura de sesiuni de shopping intense, achiziționând produse la prețuri mai prietenoase cu buzunarul tău, fără să îți faci griji legate de taxele pentru bagaj.

Folosește pungi de compresie

Atunci când te pregătești pentru o călătorie în care ai nevoie de o varietate de haine, dar vrei să le faci să încapă în bagajul tău, pungile de compresie pot fi salvarea ta. Cu toate acestea, trebuie să fii conștient că hainele vor putea să devină șifonate. Pungile de compresie par prea bune pentru a fi adevărate, dar funcționează cu adevărat! Multe dintre ele sunt concepute special pentru călătoriile cu avion. Procesul este  unul extrem de simplu: așezi hainele în interior, apoi scoți aerul din pungă pentru a face presiune, astfel economisind spațiu valoros în bagajul tău.

 

Deci, indiferent dacă folosești prima metodă ingenioasă, încerci varianta pungilor de compresie pentru haine sau optezi pentru transportul lor prin intermediul unui serviciu de curierat, esențial este să te bucuri de călătoria ta la un cost avantajos, astfel încât să fii cu adevărat mulțumit și încântat de experiența ta.

 

Sursă foto: pexels.com