June 14, 2024

Promoțiile companiilor aeriene. Bilete de avion rezervate încă din primele zile ale anului

  • Printre cele mai căutate destinații din Ieftinuarie se numără: Londra și Milano (de la 20 euro) Veneția și Roma (de la 26 de euro), Bruxelles (de la 28 de euro), Dortmund (de la 29 de euro).
  • Ieftinuarie 2023: luna ianuarie este cel mai mult moment pentru achiziționarea biletelor de avion reduse cu până la 60%.
  • Cele mai multe companii aeriene au anunțat deja orarul de primăvară și vară, astfel că cei care se gândesc deja la un city-break în Europa sau chiar la concediul estival își pot planifica de pe-acum sejurul.
  • Specialiștii de la Vola.ro se așteaptă și la alte prețuri mici pe măsură ce se vor anunța promoțiile companiilor aeriene. 

Conform datelor înregistrate de Vola.ro, românii s-au grăbit să rezerve bilete de avion încă din primele zile ale anului 2023 și să profite de primele promoții din an anunțate de companiile aeriene. După o perioadă de revenire la normal, luna ianuarie a redevenit cel mai bun moment pentru achiziționarea biletelor de avion. Majoritatea companiilor aeriene europene au anunțat deja reduceri cu până la 60% la bilete de avion (în funcție de datele alese pentru zboruri). 

Ieftinuarie 2023: zboruri de la 20 de euro spre Italia, Germania, Marea Britanie

Cele mai ieftine destinații spre care se poate zbura din România sunt cele europene, orașe și țări alese frecvent de români atât pentru vacanțe și city-break-uri, cât și pentru ocazionalele vizite ale rudelor și ale prietenilor, pentru muncă sau studii. Printre cele mai accesibile destinații din Ieftinuarie se numără: Veneția, Milano și Roma (zboruri de la 26 de euro), Bruxelles (zboruri de la 28 de euro), Dortmund (zboruri de la 29 de euro), Londra (zboruri de la 35 de euro). 

În motorul de căutare Vola.ro este pus în evidență și cu cât sunt mai ieftine zborurile achiziționate acum față de cele cumpărate în luna de plecare, astfel că cei care achiziționează bilete de Ieftinuarie pot economisi bani pentru încă un bilet de avion sau chiar mai multe zile la destinație. Mai mult decât atât, pe lângă prețurile avantajoase din această lună, companiile aeriene au pregătit promoții care scad și mai mult tarifele la bilete de avion. 

Care sunt avantajele zborurilor rezervate în plină campanie Ieftinuarie la Vola.ro

Cele mai multe companii aeriene au anunțat deja orarul de primăvară și vară, astfel că cei care se gândesc deja la un city-break în Europa sau chiar la concediul estival își pot planifica de pe-acum sejurul profitând de prețurile ieftine la biletele de avion.

În plus, un alt avantaj este reprezentat de situația stabilă a zborurilor din prezent. Dacă în ultimii ani, traficul aerian a fost adesea încurcat, amânat sau chiar anulat de restricțiile impuse de pandemie ori de război, în 2023, incertitudinea nu mai este la fel de mare. În momentul de față, nu mai există întârzieri și anulări de zbor frecvente sau alte situații de natură să le creeze neplăceri majore pasagerilor.

Cu toate acestea, Vola.ro continuă să vină în sprijinul clienților săi prin câteva servicii proprii menite să le asigure acestora siguranță în cazul unor situații neprevăzute ce țin de călătoriile lor. Printre ele se numără Vola Trip Protect, un serviciu care garantează continuarea călătoriei chiar dacă zborul pasagerului este anulat sau întârziat pentru mai mult de cinci ore, ceea ce poate afecta întregul traseu. În acest caz, Vola intervine pentru a găsi zboruri alternative până la destinație și de a lua noi bilete de avion, astfel încât pasagerii să se bucure de asistență prioritară și de o călătorie fără griji. Un alt serviciu util este Vola Fast Refund, o opțiune care, odată adăugată, implică rambursarea rapidă a banilor pe zbor, în cazul în care acesta e anulat ori modificat. Acest proces se desfășoară rapid, în maximum 24 de ore, și îi scutește pe pasageri de procedurile de rambursare ale companiilor aeriene.