June 14, 2024

Trend alert! Ce modele de unghii se poartă în sezonul 2024 de nunți?

Este important să fii la curent cu tendințele și noutățile în industria manichiurii, mai ales dacă dorești să îți crești și să îți menții numărul de clienți. De aceea, în acest articol, vom explora cele mai populare modele de unghii pentru sezonul nunților din anul 2024 și cum poți oferi acest serviciu special clientelor tale.

Cum va arăta o manichiură potrivită pentru nunțile din 2024?

Înainte de toate, trebuie să ții cont că tendințele în materie de unghii se schimbă constant, astfel încât este important să ții pasul pentru a putea oferi mereu servicii la nivelul așteptărilor clientelor tale. În sezonul 2024, se preconizează că vor deveni populare modelele de unghii în tonuri clasice, delicate și elegante, cum ar fi tonuri de roz pal, alb, nude sau auriu. Nu este de mirare că majoritatea mireselor optează pentru aceste tonuri, deoarece oferă o eleganță discretă și se potrivesc cu mai toate tipurile de nunți – de la cele sofisticate, la cele boho-chic.

Un alt trend care va fi foarte popular în sezonul nunților din 2024 va fi legat de accesoriile care pot însoți o manichiură. Mai exact, modelele de unghii vor fi însoțite de accesorii delicate, cum ar fi bijuteriile pentru unghii, strasurile sau pietrele prețioase care să se potrivească bine cu designul ales. Aceste accesorii vor face ca manichiura să fie și mai specială și spectaculoasă, transformând-o într-una de invidiat.

Tendința de a combina diferite modele de unghii nu va dispărea în acest sezon, iar acest lucru va oferi mai multă libertate și creativitate pentru tine și pentru cliente. De exemplu, poți încerca să combini modele diferite pe fiecare unghie sau pe aceleași degete, astfel încât să creezi un contrast plăcut și atrăgător. Această combinație poate fi între modelul french cu cel geometric sau cu cel abstract, pentru a crea un aspect modern și inovativ, perfect pentru miresele care gândesc out of the box.

Este important să menționăm faptul că, în sezonul nunților din 2024, se va menține și trendul de a avea unghii lungi și cu aspect drept. În acest fel, poți oferi o varietate de modele de unghii, inclusiv unghiile stiletto, care vor atrage atenția și vor oferi un aspect elegant și feminin, apreciat de numeroase viitoare doamne.

Pentru a oferi servicii de calitate și a satisface nevoile clientelor tale, este important să ai cunoștințe solide și să îți îmbunătățești abilitățile de design. Cursurile și seminariile despre manichiură și arta unghiilor pot fi foarte utile în acest sens. De asemenea, prin achiziționarea de accesorii de calitate și de o varietate de oje semipermanente Macks Luxe de pe savyprofessional.ro, poți oferi un serviciu inedit și la îndemâna oricărui buget.

Pentru a te promova în mod eficient, poți afișa în salon modelele de unghii realizate, astfel încât viitoarele cliente să aibă o idee mai clară despre ceea ce poți oferi. De asemenea, poți posta pe rețelele de socializare, astfel încât să fii mai vizibilă în mediul online și să îți crești numărul de urmăritori.

În concluzie, trendurile în materie de unghii se schimbă constant, dar în sezonul nunților din 2024 tonurile delicate, detaliile atent gândite și modelele deosebite contrastează cu unghiile lungi și feminine.

Sursa foto: Freepik.com