March 29, 2024

Aqua park Venus din 1 Mai. Investiția este în ultima fază de implementare

Un complex modern, capabil să primească aproape 2000 de vizitatori simultan, cu toate facilitățile pentru o zi perfectă de relaxare, este oferta pe care ștrandul Venus din stațiunea 1 Mai (jud. Bihor) o pregătește pentru această vară turiștilor din România. Lucrările de reabilitare au intrat pe ultima sută de metri pentru activul deținut de Transilvania Investments, în calitate de acționar majoritar al Turism Felix S.A., administratorul ștrandului. 

Proiectul de investiții a însemnat refacerea integrală a complexului ce se întinde pe o suprafață de 4,3 hectare. Compania a păstrat doar vegetația deja existentă, conceptul fiind complet nou, structurat după modelul unui aqua park de ultimă generație.

Turiștii vor găsi aici 7 bazine pentru adulți și 2 bazine pentru copii, restaurante, locuri de relaxare și terenuri de sport. De la bazine de înot, inclusiv cu platformă de sărituri, la bazine cu tobogane, masaj aquatic sau jacuzzi,  complexul alternează oferta de apă termală specifică zonei de vest a țării cu bazine cu apă încălzită.  

Complexul Venus vine să completeze oferta turistică pentru zona de Vest a țării pe care o avem în portofoliul Transilvania Investments. Dacă, până în prezent, Băile Felix au fost punctul principal de atracție, odată cu deschiderea aqua park-ului din 1 Mai ne dorim să oferim o alternativă la același nivel de calitate, accesibilă tuturor categoriilor de turiști”, spune Radu Roșca, Președinte Executiv al Transilvania Investments. 

În prezent, lucrările principale legate de infrastructura ștrandului – refacerea sistemului de alimentare cu apă, construcția corpurilor de clădire noi, a rețelei de încălzire etc.- sunt finalizate, fiind în implementare lucrările de finisaje. Conform graficului de lucrări, ștrandul Venus va fi deschis pentru public în prima jumătate a lunii iulie a.c.