July 13, 2024

Saptamana arborilor si un spatiu verde #FocusToGreenEcoLife

Saptamana arborilor si un spatiu verde #FocusToGreenEcoLife

Copiii Gradinitei nr. 23, din sectorul 2, Bucuresti, au contribuit, de peste un an de zile, la intalnirile lunare, din cadrul proiectului #FocusToGreenEcoLife, susținut de AQUA Carpatica, prin care sprijinim mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei.

„Saptamana arborilor” este „incadrata” intre doua zile importante pentru padure, respectiv 13 si 21 martie. Data de 13 martie marcheaza Ziua Mondiala a Plantatiilor Forestiere, iar pe 21 martie celebram Ziua Internationala a Padurilor.

Evenimentul “Focus to Green-Eco-life”, vine astfel in intampinarea mediului verde.

Astazi ne-am intalnit cu copiii gradinitei. Am discutat despre relatia dintre oameni si arbori, despre calitatile pe care le avem in comun si felul in care putem sa avem grija unii de altii.

Oamenii ingrijesc mediul verde, dar si arborii isi aduc contributia la sustinerea si vindecarea noastra. Am desenat  impreuna flori de primavara  colorate

si am constuit  cate un copacel, astfel incat cei mici sa inteleaga mai bine nevoia de apa si de soare a plantelor si arborilor.

„Vibram pe aceeasi frecventa cu cei cu care avem o anumita afinitate. Fie ei persoane, animale sau plante. Aceasta energie, care ne aseamana si ne uneste, porneste de undeva din adancul inimii si se dechide spre exteriorul nostru, ca un camp unificator. In interactiunile pe care le avem cu natura si cu tot ceea ce tine de partea vie si verde a planetei, starea de bucurie si de compasiune se amplifica, atunci cand gasim aceasta punte de lagatura intre dimensiuni.” – Ileana Vladut, terapeut holistic.

Si, cum interactiunile „fluide” cer o hidratare corecta, Aqua Carpatica ne-a sustinut cu apa necesara.

Ne dorim ca si tu sa fii informat, astfel incat sa devii constient de importanta atitudinii personale fata de mediul inconjurator. “Focus to Green-Eco-life” iti aduce informatii interesante despre mediul inconjurator si despre speciile de copaci care sustin viata pe Pamant.

„Deşi acţiunile noastre de curatare pot fi modeste, acestea sunt menite să transmită un mesaj”.

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”, sustinut de Aqua Carpatica, este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).