July 13, 2024

Cursul de Grafica pe calculator, combinatia perfecta intre imaginatie si tehnica

Cursul de Grafica pe calculator, combinatia perfecta intre imaginatie si tehnica

 In realitate, Grafica pe calculator este deopotriva Stiinta si Arta!

Grafica este despre culori, lumini, umbre, irizatii, jocuri indraznete de forme si subtilitati cromatice, armonie si echilibru in compozitie. Este despre alegerea inspirata a unor fonturi in masura sa confere personalitate textului, despre intelegerea, respectarea regulilor si mai apoi despre incalcarea lor. Pentru cutezatori este despre bariere si ce se afla dincolo de ele, astfel incat orizonturile acestei lumi se afla in permanenta expansiune.

La un alt nivel, graficianul este un tesator de vise, ce-si poate transpune in realitate propria imaginatie, pana la cel mai mic detaliu. Un prestidigitator ce jongleaza in mod expert cu programe pe care le stapaneste impecabil din punct de vedere tehnic:

  • Photoshop, pentru prelucrarea profesionala a fotografiilor, prin ajustari tonale, cromatice, masti, decupaje pe canale sau pentru a conferi o multitudine de efecte speciale, fanteziste, layout-urilor de site si
  • Corel, specialistul prin excelenta al ilustratiilor vectoriale complexe.

Atingerea maximei virtuozitati tehnice nu este insa suficienta: un element grafic bine conceput este capabil sa genereze senzatii, sa provoace emotii, sa evoce imagini. Ingredientele sunt cele enumerate mai sus.

Insa, a fi Grafician, inseamna combinatia perfecta intre imaginatie si tehnica.

Regula de aur a lui Gladwell afirma ca, pentru ca cineva sa devina expert intr-un domeniu, sunt necesare foarte multe ore de practica, care este prin urmare singura explicatie reala a succesului. Practica acompaniata de pasiune, am putea adauga.

Suntem autodidacti sau preferam sa invatam de la persoane care detin deja gradul de expertiza necesar?

In ziua de astazi, totul se deruleaza cu o viteza coplestioare, uneori nu dispunem de timpul necesar pentru a ne cufunda pe cat ne dorim exclusiv in studiu individual.

Sub atenta supraveghere a profesorilor Avantaj Consulting, cunostintele dvs. se vor consolida si se vor sedimenta astfel incat, intr-un timp relativ scurt, veti fi capabili sa realizati machete complexe, folosind optim resursele acestor programe.

 

 

Creatia si designul implicate in grafica publicitara sunt rezultatul multor studii si teorii de comunicare vizuala, sintetizate in forma optima de catre profesorii nostri, care stiu, din propria experienta, pe ce aspecte practice sa puna accent.

Toate resursele centrului nostru de excelenta in training IT – intelectuale, logistice, umane – sunt concentrate pe dorinta de a oferi, cu dedicatie si profesionalism, training de calitate.  Indeplinirea acestei misiuni ne este permanent confirmata de catre cursantii nostri.

Transforma-ti si tu visul in realitate! Invata de la cei mai buni, participand la cursurile IT acreditate de: grafica pe calculator, web design, SEO, programare web, machetare si tehnica foto.

“Design is thinking made visual.”