July 15, 2024

Alexandrion Group – alături de Pitești Winter Cup, unde a avut loc și concursul “Înscrie un gol în poarta lui Dragoș Nițu”

Alexandrion Group – alături de Pitești Winter Cup, unde a avut loc și concursul “Înscrie un gol în poarta lui Dragoș Nițu”

Alexandrion Group a fost alături de jucătorii de la ediția a II-a Pitești Winter Cup, unde a avut loc și concursul “Înscrie un gol în poarta lui Dragoș Nițu, MVP-ul Campionatului Mondial de Minifotbal din Emiratele Arabe Unite – primul portar din istoria Campionatelor Mondiale de Minifotbal desemnat cel mai bun jucător.”

Ediția a II-a Pitești Winter Cup a fost o adevărată provocare pentru cele 19 echipe de mini-fotbal, unde performanța, talentul, fair-play-ul și munca în echipă au desemnat câștigătorii: HNH Cluj, Nova Vita Târgu Mureș, Pro Fotbal Sibiu.

“Ne-am asigurat că efortul acestor echipe a fost răsplătit cu produse din portofoliul Alexandrion Group.

Am fost din nou alături de sportivi și pasionați de fotbal. Ȋn pauzele meciurilor, i-am provocat pe cei de pe margine să intre și ei în competiție și să înscrie un gol ȋn poarta lui Dragoș Nițu, MVP-ul Campionatului Mondial de Minifotbal din Emiratele Arabe Unite, primul portar din istoria Campionatelor Mondiale de Minifotbal desemnat cel mai bun jucător!

Rămânem dedicaţi misiunii noastre de a promova un stil de viață sănătos, activ și echilibrat. Ne revedem curând pe terenul de fotbal la următoarele competiții”, se precizează pe pagina de Facebook Alexandrion Group!