May 18, 2024

Alege pachetul turistic pentru vacanţa de iarnă, Crăciun-Revelion la Emisiunea „Business Philosopy”

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, de miercuri, 04 octombrie, de la ora 18:00, a avut-o ca invitată pe Ioana Pitrop,  Owner & Director Agenție de Turism „Madagascar Travel”.

Economia, trendurile, preferinţele, dar şi noi, ca oameni se schimbă rapid. Am aflat de la invitată detalii privind ofertele turistice pentru vacanţa de iarnă, Crăciun şi Revelion, dar şi pentru anul 2024.

Am discutat despre situaţia actuală din turismul romȃnesc, dar şi despre ce ȋi ȋmpiedică pe unii dintre clienţi să-şi achiziţioneze pachetele turistice.  Ioana Pitrop a răspuns la ȋntrebările  telespectatorilor privind avantajele achiziţionării pachetelor turistice prin intermediul unei agenţii.

Strategiile şi preţurile practicate, destinaţiile favorite ale turiştilor ȋn 2023, discounturi actuale oferite pentru early booking la pachete turistice 2024, recomandări şi trenduri, dar şi cȃteva curiozităţi turistice inedite au fost subiecte abordate ȋn cadrul emisiunii.

Răspundeți AICI, printr-un comentariu, la întrebările pinguinilor Madagascar Travel, pentru a-i ajuta să vă ofere cele mai potrivite oferte pentru o vacanţa de iarnă de neuitat.

SONDAJ

Unde v-ar plăcea să petreceți vacanța de Crăciun și Revelion? Aveți o destinație specifică ce vă încântă?
🌴 Care este destinația preferată de vacanță? Locul care vă face inima să bată mai tare!
🧳 Ce v-ar determina să cumpărați vacanța dorită? Sunt reduceri atractive, activități captivante sau ceva cu totul special?
🚧 Ce vă împiedică să călătoriți? Există anumite obstacole sau griji care vă împiedică să faceți pasul către o nouă aventură?
🌍 Cum vă procurați vacanța? Prin intermediul agenției noastre, online sau prin alte mijloace? Ne-ar plăcea să aflăm cum vă planificați călătoriile.

Alege vacanţe de calitate prin intermediul ofertelor Madagascar Travel AICI.

Despre Madagascar Travel

Este o agentie tour-operatoare ȋnfiinţată din dorinţa de a contribui la bucuria oamenilor de a petrece concediile ȋn vacanţe bine organizate şi sigure, combinȃnd turismul de grup cu cel individual, oferind soluţii inclusiv pentru corporaţii, dar şi tinerilor dornici de călătorii şi aventură.