July 15, 2024

“Focus to Green Eco Life” de Ziua Internațională a Grădinilor Zoologice și a Parcurilor, 9 august

“Focus to Green Eco Life” de Ziua Internațională a Grădinilor Zoologice și a Parcurilor, 9 august

Evenimentul “Focus to Green-Eco-life”, susținut de AQUA Carpatica, prin care sprijinim mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, ne aduce o incursiune in lumea minunată a plantelor si a animalelor.

Pe 9 august sărbătorim Ziua Internațională a Grădinilor Zoologice și a Parcurilor.

Includerea acestei zile în calendarul ecologic la nivel internațional, reprezintă dovada interesului asupra conservării biodiversității. Vizitarea unei grădini zoologice este o experiență educațională și relaxantă de petrecere a timpului liber.

Dincolo de aspectul educativ, parcurile şi grădinile zoologice reprezintă, în primul rând, şansa de a salva anumite specii aflate pe cale de dispariţie.

Parcurile joacă un rol deosebit de important în educaţia de mediu. Promovarea protejării parcurilor reprezintă, de fapt, protejarea calităţii vieţii şi conservarea biodiversităţii.

Cel mai important scop al grădinilor zoologice este acela de a asigura sprijin continuu pentru conservarea speciilor, dar şi de a oferi oportunităţi educaţionale extinse.

Publicul ţintă principal sunt copiii, viitori tineri interesaţi de conservarea planetei. Primul pas în educarea vizitatorilor este realizarea cadrului cât mai natural al habitatului animalelor.

Ne dorim ca si tu să fii informat, astfel incat să devii constient de importanta atitudinii personale fată de mediul inconjurator.

De aceea, miercuri, pe 9 augustne dam intalnire cu copiii, aproape de Arena Natională, in Parcul Gehorghe Petraşcu, din sectorul 3, BucurestiVom discuta despre apa, despre zonele verde de recreere ale orasului si, de ce nu, despre animalele dragi noua.

“Focus to Green-Eco-life” iti aduce informatii interesante despre „lumea verde” ce sustine viata pe Pamant.

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”, sustinut de Aqua Carpatica, este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).