July 13, 2024

Produse noi în perioada de primăvară de la Nestlé

Produse noi în perioada de primăvară  de la Nestlé

Nestlé – cea mai mare companie de produse alimentare și băuturi din lume, continuă să inoveze și să le propună consumatorilor din toate segmentele și de toate preferințele noi opțiuni și arome, atât pe partea funcțională, dar mai ales pentru răsfățul gusturilor. Primăvara ne aduce câteva noutăți gustoase.

Pentru iubitorii de cafea, portofoliul NESCAFÉ se îmbogățește cu NESCAFÉ Creamy Latte, o cafea solubilă cu textură pudră, pentru o cană de cafea cu gust fin și strat de cremă catifelată. Specialitatea NESCAFÉ 3în1 Creamy Latte este inspirată de trendurile din cafenele, ca să poți savura și acasă o cafea cu gust bogat de lapte. 

De asemenea, revine și NESCAFÉ Barista Style, care este o varietate de băuturi de cafea, la doză, care sunt la fel de gustoase consumate atât reci, cât și la temperatura camerei, în patru variante de arome: Americano, Cappuccino, Latte și Caramel.

Tot în registrul răsfățul gusturilor, Nestlé anunță noua KitKat Caramel, patru ”degete” de ciocolată cu aromă de caramel, una dintre preferatele de moment ale consumatorilor, potrivit celor mai recente sondaje de preferințe. Și JOE® își îmbogățeșe gama JOE® Mini cu aromă de cocos.

În zona funcțională, Nestlé, prin divizia Infant Nutrition, aduce pe piață suplimentele pediatrice NANCARE®, pentru susținerea sănătății copiilor. Este vorba de Nestlé NANCARE® Flora-Equilibrium, pentru echilibrul florei intestinale, respectiv de Nestlé NANCARE® Picături cu DHA și vitamina D și E care contribuie la dezvoltarea și funcționarea normală a creierului, menținerea sănătății sistemului osos și funcționarea normală a sistemului imunitar.

Tot pentru copii, Nestlé propune o noutate în această primăvară și anume desertul din lapte vegetal Gerber® Organic, din lapte de cocos cu arome de măr și ananas, fără zahăr adăugat, conservanți, coloranți sau aditivi. 

Pisicile sunt maestrele echilibrului dar, pentru a-și păstra microbiomul intestinal echilibrat, au nevoie de ajutor. Este demonstrat științific că gama PURINA ONE BIFENSIS® susține sănătatea intestinală și sprijină sistemului imunitar al pisicilor. PURINA ONE® conține rădăcină de cicoare, antioxidanți și Lactobacillus ce contribuie la  echilibrarea bacteriilor benefice și dăunătoare din intestin, ajutând astfel la protejarea moicrobiomului intestinal. Și când sunt sănătoase în interior, se vede la exterior, de aceea Nestlé relansează gama PURINA ONE®.

Nu în ultimul rând, pe siteul www.nestle.ro găsiți noi rețete de prăjituri, torturi, salate.