Eliminarea obstacolelor pentru femeile antreprenoare

Femeile își construiesc succesul devenind propriul șef . Numarul lor a crescut în ultimul deceniu, ajungând la 252 de milioane de femei care au o afacere proprie.

Pentru numeroase femei, în special cele care au persoane în îngrijire (copii, părinți), piața tradițională a muncii este adesea inflexibilă, ceea ce conduce la nevoia de a găsi un echilibru între mai multe sarcini și, astfel, la dificultatea de a naviga printr-o carieră de succes.

Însă, a avea propria afacere le poate oferi femeilor flexibilitatea de a depăși unele dintre aceste impedimente și este o perspectivă care le surâde multora. De fapt, un sondaj recent efectuat de Herbalife Nutrition pe un eșantion de 9.000 de femei din 15 țări, a constatat că o proporție impresionantă de femei, și anume 72% dintre acestea, își doresc să aibă propria afacere.

Deși dezvoltarea unei afaceri de la zero poate fi o idee interesantă, demersul poate fi descurajator și, adesea, este dificil să știi la cine să apelezi când ai nevoie de ajutor și de consiliere. La polul opus se află companii precum Herbalife Nutrition care își vând produsele printr-o rețea globală de distribuitori independenți, oferindu-le o oportunitate grozavă celor care doresc să intre în lumea antreprenoriatului, și să se bucure, în același timp, de confortul siguranței, sprijinului și protecției oferite de companii.

Principalele motive pentru care femeile devin antreprenoare

Nu trebuie să porniți de la zero

Este nevoie de mult timp și de investiții majore pentru a construi un brand recunoscut. Pentru numeroși antreprenori, aceasta este, pur și simplu, o sarcină care le dă bătăi de cap, în special când trebuie să genereze un venit rapid. Prin contrast, a lucra cu o companie consacrată care se bazează pe vânzări directe îți permite să valorifici succesul unui brand care este deja consacrat, cunoscut și deține o cotă de piață semnificativă, fiind un start bun pentru cei care doresc să devină proprii șefi.

O opțiune flexibilă

Vânzarea directă oferă flexibilitatea de a prelua controlul asupra propriei cariere prin dezvoltarea unei afaceri pe care o poți adapta propriilor nevoi și care îți dă libertatea să lucrezi într-un mod care se potrivește ție și stilului tău de viață. Peste jumătate dintre distribuitorii independenți ai Herbalife Nutrition sunt femei, ceea ce reflectă faptul că Herbalife Nutrition oferă oportunitatea ideală de antreprenoriat pentru femeile din întreaga lume care își doresc să aibă flexibilitatea, încrederea și șansa de a-și porni propria afacere.

Nu sunteți singure

Antreprenorii se pot simți singuri, uneori, în lipsa relației de prietenie și sprijinului oferit de o echipă de colegi, însă, partea bună a asocierii cu o companie din domeniul vânzărilor directe, înseamnă ajutor și sprijin din momentul în care ai decis să i te alături. Herbalife Nutrition le oferă distribuitorilor săi independenți instruire continuă și dezvoltare pentru a-i sprijini în călătoria lor antreprenorială, asigurându-se că au abilitățile necesare pentru a face față oricăror provocări ar întâmpina. Acest sprijin include instruire despre produse și tehnici de vânzare, marketing și platforme de socializare. Toate acestea sunt furnizate sub formă de seminarii față în față, online și prin aplicații special concepute.

Un parcurs fără riscuri

Unul dintre cele mai mari obstacole pentru cei care se gândesc să-și pornească propria afacere este generarea capitalului necesar pentru dezvoltarea companiei. La Herbalife Nutrition, poți începe să obții venituri fără să fie nevoie de o investiție mare sau de un împrumut pentru a începe afacerea. De asemenea, beneficiezi de acces la instruire online, dar si trainiguri susținute de experți, sprijin constant și acces la produsele dezvoltate de oamenii de știință.