July 13, 2024

“Hard Rock Cafe București” – meniul aniversar “BATTLE OF THE BURGERS”

“Hard Rock Cafe București” – meniul aniversar “BATTLE OF THE BURGERS”

Cu ocazia aniversarii a 15 ani de prezență în România, Hard Rock Cafe București lansează meniul “BATTLE OF THE BURGERS”, în parteneriat cu chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Aceasta este prima colaborare a celor trei cunoscuți chefi, împreună, cu un restaurant și reprezintă, totodată, o premieră pentru lanțul internațional Hard Rock Cafe. Meniul va fi disponibil pentru o perioadă limitată de 6 săptămâni. 

Lansarea meniului a avut loc în seara zilei de 26 ianuarie, în prezența celor trei chefi, în cadrul unui eveniment aniversar, încheiat cu un concert susținut de trupa Holograf. 

MENIUL “BATTLE OF THE BURGERS”

  • The Goat Father by Chef Sorin Bontea

Steak burger din carne proaspătă de vită acompaniat de brânză de capră, frunze de valeriană, dulceață de smochine, sos barbecue și ceapă crocantă. Servit cu cartofi prăjiți și sos Chipotle Aioli. 

  • Foie Gras and Truffle Burger by Chef Florin Dumitrescu

Steak burger din carne proaspătă de vită, sos cu note parfumate de foie gras și trufe negre, felii de mere la grătar și mix de salată. Servit cu cartofi prăjiți și sos de foie gras. 

  • CramBurger by Chef Catalin Scarlatescu 

Steak burger din carne proaspătă de vită cu brânză Camembert, fructe confiate, semințe de dovleac, pastă de trufe, dulceață de ceapă caramelizată, castraveți murați, salată coleslaw și sos barbecue. Servit cu cartofi dulci prăjiți și sos Chipotle Aioli. 

 

”Sărbătorim 15 ani de prezență în România și ne bucurăm că putem marca acest moment special prin lansarea unui meniu inedit și o colaborare în premieră, alături de trei chefi celebri. În toți acești ani, am adunat amintiri frumoase alături de prieteni dragi și am construit o comunitate impresionată în jurul unuia dintre cele mai apreciate branduri de restaurante din lume. Mulțumim tuturor celor care ne-au trecut pragul în ultimii 15 ani, vă așteptăm în continuare cu un meniu delicios, ambient plăcut și experiențe memorabile.” – Marius Băban, Directorul General al Hard Rock Cafe București.

În total, restaurantul a găzduit peste 2000 de evenimente, devenind un punct cheie pe harta organizatorilor de concerte din România.

Un veritabil muzeu al muzicii

Hard Rock Cafe București găzduiește o colecție impresionantă de peste 300 de costume de scenă, instrumente muzicale, LP-uri de aur și platină, postere și coperți de albume care au aparținut unor artiști și trupe de renume, precum: The Beatles, Michael Jackson, Metallica, Bruce Springsteen, Madonna, Robbie Williams, Elton John, Prince, Tina Turner, Richie Sambora sau Steve Tyler. 

Artiștii români care au donat obiecte pentru colecția Hard Rock Cafe București sunt Holograf, Cargo, Cristi Minculescu, Cornel Ilie și Nicu Covaci.