July 13, 2024

Mesajul transmis de Pele pentru cei îngrijorați de sănătatea sa: Sunt puternic!

Mesajul transmis de Pele pentru cei îngrijorați de sănătatea sa: Sunt puternic!

Pele, legenda sportului rege, fotbalist brazilian, a transmis pe rețelele de socializare un mesaj tuturor fanilor săi îngrijorați de informațiile porivit cărora ar fi fost mutat în secția de îngrijjiri paliative. Conducerea spitalului afirmă că Pele este în stare stabilă. Marele fotbalist brazilian Pelé a postat pe Instagram sâmbătă seară pentru a spune că se simte „puternic” …

Marele fotbalist brazilian Pelé a postat pe Instagram sâmbătă seară pentru a spune că se simte „puternic” și „cu speranță”.

Pelé, în vârstă de 82 de ani, care a ajutat echipa națională a Braziliei să câștige trei Cupe Mondiale, și-a încheiat mesajul invitând fanii să urmărească jocul seleção în turneul din acest an. Brazilia se va confrunta luni la Doha cu Coreea de Sud.

Anterior, spitalul a spus că Pelé a rămas într-o stare stabilă după ce a fost internat în această săptămână în timp ce se luptă cu cancerul de colon. De asemenea, el a răspuns bine la tratamentul pentru o infecție respiratorie și starea lui nu s-a agravat în ultimele 24 de ore, a spus personalul medical. El a fost internat marți la spital pentru a-și reevalua tratamentul pentru cancer.

Sâmbătă dimineața, ziarul brazilian Folha de S.Paulo a raportat că Pelé primește îngrijiri paliative după ce a încetat să mai răspundă la tratamentul de chimioterapie pentru cancer.