April 30, 2024

Plimbare creativă. Mişcare, curăţenie, apă, păpuşi şi flori #focustogreenecolife

“Focus to Green-Eco-life” – eveniment susținut de AQUA Carpatica, prin care sprijinim mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, a lansat pentru 22 noiembrie,  Ziua internationala funny „mergi la plimbare”, invitatia de a-ti alege propria plimbare.

Vremea a fost chiar frumoasa astazi. Speram deci ca ti-ai facut timp pentru o plimbare. In parc, la padure sau pe un traseu de munte, daca ai fost mai norocos si ai avut mai mult timp liber la dispozitie.

Si pentru noi a fost o bucurie sa ne plimbam prin Gradina Botanica, din Bucuresti, sa admiram si sa invatam florile din serele calduroase, sa mesterim impreuna cu copiii cateva papusi din resturi vegetale, papusoi, frunze sau ramurele.

Si echipele de lucratori, care finalizeaza curatenia de toamna a gradinii, s-au bucurat de miscare, de vremea frumoasa si de apa Aqua Carpatica, care ne-a hidratat ca de fiecare data.

Nu te limita doar la o zi, ci alege sa faci din mersul pe jos si din plimbarile in natura un obicei benefic, pentru un stil de viata sanatos. Iata si alte beneficii:

Iti ridica moralul. Te simti mai bine.

Iti deblocheaza creativitatea. Te ajuta sa slabesti.

Reduce riscul accidentelor cardio-vasculare.

Imbunatateste digestia. Te motiveaza sa atingi obiectivele.

Cu alte cuvinte, ai parte de mai multa sanatate si un stil de viata pozitiv si dinamic.

Desi actiunile noastre constiente pot fi modeste, acestea sunt menite sa transmita un mesaj .

Fii mereu informat, fii constient de importanta atitudinii personale fata de mediul inconjurator, de reciclarea sustenabila si de nevoia de curatenie a mediului care sustine viata pe Pamant.

Evenimentul “Focus to Green-ECO-Life”, sustinut de Aqua Carpatica, este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro