July 15, 2024

VEGETARIENII SĂRBĂTORESC PE 1 NOIEMBRIE

VEGETARIENII SĂRBĂTORESC PE 1 NOIEMBRIE

“Ziua Mondială a vegetarienilor” sărbătorește decizia oamenilor de a elimina carnea și produsele de origine animală din dieta lor și de a trăi o viață mai conștiincioasă.

Aproximativ fiecare din zece oameni din întreaga lume este vegetarian.

Această cifră șochează adesea oamenii. E mai mult decât te-ai aștepta, nu? O mulțime de oameni sunt, de asemenea, surprinși să afle faptul că India este țara care are cel mai mic consum de carne pe cap de locuitor din întreaga lume.

De Ziua Mondială a vegetarienilor, sărbătorim toate lucrurile bune care sunt asociate cu a fi vegetarian. Este o zi bună pentru a arăta oamenilor că vă puteți bucura în continuare de mâncare, mergând fără carne! Nu este plictisitor, și există unele rețete uimitoare acolo.

Chiar dacă nu sunteți vegetarian, puteți sărbători Ziua Mondială a vegetarienilor. De ce să nu mergi vegetarian pentru această zi și să vezi cum te descurci? De la burgeri vegetarieni și pizza cu brânză până la tofu și bastoane de morcov; există o mulțime de delicii uimitoare fără carne de care vă puteți bucura în această zi. În plus, nu știi niciodată, te poate inspira să ai mai multe zile fără carne în viitor.