July 13, 2024

Octombrie aduce #Apecurateasumate cu roade bogate. Fructe și emoţii de toamnā

Octombrie aduce #Apecurateasumate cu roade bogate. Fructe și emoţii de toamnā

In cadrul proiectului „Ape curate asumate”, sustinut de Aqua Carpatica, ne dorim sa cunosti cat mai bine apa si sa contribui la pastrarea curateniei ei.

#Apecurateasumate vine in luna octombrie cu roade bogate din natura: fructele de toamna. Chiar daca la o prima vedere nu pare, atat oamenii, cat si fructele contin APA. Aceasta realitate ne invita la introspectie. Sa vedem prin ce ape ne scaldam fiecare. Nu in apele exteriare, ci in emotiile noastre.

Ne alaturam pe 21 octombrie copiilor de la Gradinita nr. 23 din Bucuresti, pentru a afla, prin joc si desen, mai multe informatii despre apa din noi si din fructele toamnei.

„Se stie ca de-a lungul timpului s-a facut o mare legatura intre starea emotionala si cea fizica, ca sanatatea emotionala o determina pe cea fizica. In ce fel? Gandurile noastre determina emotiile, iar in functie de natura emotiilor vom trai niste stari care ne vor influenta sanatatea. Cu cat emotiile sunt mai pozitive, mai incarcate de recunostinta, de iubire, de generozitate, acceptare si iertare, cu atat starea noastra emotiionala va fi mai pozitiva.

In mod asemanator si fructele de toamna sunt mai zemoase, mai gustoase si mai hranitoare, daca au fost scaldate suficient de soare si de apa. Prin irigatii sau ploaie!” – Ileana Vladut, terapeut holistic si ghid al evenimentului.

Asuma-ti si tu o mica parte de contributie pentru a pastra emotiile (apele interioare) cat mai curate!

Evenimentul lunar “APE CURATE ASUMATE” este organizat  de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).