May 18, 2024

România, la prima participare internațională media în 2024, în Hurghada. Urmează turneul din R. Moldova pentru naționala jurnaliștilor

Naționala de fotbal a jurnaliștilor români a fost prezentă la Turneul Internațional Media din Hurghada (Egipt, care a avut loc în perioada 17-24 aprilie, aceasta fiind prima participare în anul 2024 pentru ziariștii tricolori.

Ziariștii tricolori, care sunt sprijiniți de Aqua Carpatica și Clubul Media Business, au participat la competiția care a avut loc la Marine Sports Club din Hurghada.

Delegația României a fost premiată de Ministrul Tineretului și Sportului din Egipt, dr. Ashraf Sobhy, la edițiile precedente ale Turneului Internațional Media din Hurghada.

Acțiunea din acest an a reunit asociații media din Europa și Asia și a avut ca scop promovarea prin sport și dialog intercultural a păcii și turismului.

În perioada 18-20 mai este programat turneul internațional media din Republica Moldova, naționala jurnaliștilor români ocupând locul 2 la ediția de anul trecut.