July 15, 2024

La mulţi ani, Madagascar Travel! 13 ani de călătorii şi vacanţe

La mulţi ani, Madagascar Travel! 13 ani de călătorii şi vacanţe

Din anul 2011, Madagascar Travel este o agentie tour operatoare din Bucureşti, axată pe turismul de grup şi individual, tabere, excursii pentru copii, turism social (dedicat atȃt seniorilor, cȃt şi tinerilor dornici de călătorii şi aventură).

Mesajul Madagascar Travel: Doriţi o vacanţă? Să alegem ȋmpreună destinaţia!

Astăzi este ziua pinguinilor Madagascar Travel. Şi nu e păcăleală de 1 aprilie; chiar ȋmplinesc 13 ani! Un numar 13 foarte norocos, pentru că de atȃţia ani aduc bucurie şi momente de neuitat ȋn vacanţele clienţilor, pe care ȋi privesc ca pe nişte adevăraţi parteneri.

Şi-au propus să vă facă şi mai multe surprize, dăruindu-vă şansa de a cȃştiga unul din cele 130 de premii puse ȋn joc.

Fiţi pe fază. Azi au petrecut, de mȃine ȋnsa pornim ȋmpreună la aventuri!

„Recomandările noastre au la bază experienţa, calificările şi călătoriile, dar mai ales recenziile clienţilor noştri. Nu ne adresăm unei categorii anume de piaţă ci unui spirit, definit prin dorinţa de aventură şi cunoaştere, plăcerea de a călători şi de a descoperi noi culturi prin vacanţe sigure şi de calitate.

Deasemenea, compania oferă servicii complete pentru organizarea a diferite tipuri de evenimente  corporate (team-building, conferinţe, etc.), consultaţă ȋn alegerea destinaţiei privind turismul intern sau extern, rent-a-car, bilete de avion, transferuri şi asigurări medicale de călătorie.”

La mulţi ani, Madagascar Travel!

Află mai multe despre pinguini şi accesează ofertele lor de vacanţă AICI.