July 15, 2024

PRIA Sustainable Forestry & Wood Conference va avea loc pe 24 octombrie, la Biblioteca Națională a României

PRIA Sustainable Forestry & Wood Conference va avea loc pe 24 octombrie, la Biblioteca Națională a României

PRIAevents are deosebita plăcere să vă invite la conferința FORESTRY & WOOD în 24 octombrie 2023, de la ora 9,30 la Biblioteca Națională a României, sala Sympozium.

PRIA Sustainable Forestry&Wood Conference va avea loc în persoană, în format fizic, pe 24 Octombrie 2023 la Biblioteca Națională a României în sala de conferințe “Symposium”, București. Vor fi prezenți peste 150 de lideri din silvicultură, prelucrarea și procesarea lemnului, proprietari și administratori de păduri, asociații de profil, ONG-uri, autorități locale și centrale, constructori, proiectanți și arhitecți, grupuri de consultanță, dar și investitori și reprezentanți ai industriei.

Pădurile îndeplinesc zilnic un rol extrem de important, începând de la  furnizarea produselor din lemn și până la îndeplinirea funcțiilor de recreere.  Numărul mare de entități ce își desfășoară activitățile în jurul acestora, fie că vorbim de activități sociale, ecologice sau economice, trebuie să fie într-un dialog continuu unele cu altele pentru a asigura gestionarea durabilă a  resurselor.

PRIA Sustainable Forestry&Wood Conference reprezintă un eveniment unic în  România pentru actorii din domeniul silvic întrucât își propune crearea unei  platforme de comunicare și discuții deschise în ceea ce privește utilizarea  responsabilă a resurselor și gestionarea sustenabilă a suprafețelor forestiere,  cu scopul de a asigura echilibrul ideal în îndeplinirea funcțiilor de bază ale  pădurii.

Pentru confirmarea participării, va rog completați: https://priaevents.ro/confirma…

Agenda conferinței:

•09:30 – 10:00: Înregistrarea invitaților & Welcome coffee

•10:00 – 10:30: Prezentare Institut AFRY: Regulamentul EUDR – Prevederi generale și impact potențial asupra industriei lemnului la nivel european și local

•10:30 – 11:00: Panel 1: Gestionarea sustenabilă a pădurilor și noul Cod Silvic

•11:00 – 11:30: Panel 2: Perspective și provocări ale utilizării produselor din lemn în industrie

•11:30 – 12:00: Panel 3: Echilibrul funcțiilor de bază ale pădurii: Producție vs. Recreere

•12:00 – 13:00: Lunch buffet și încheierea conferinței

Evenimentul face parte din seria conferințelor de succes organizate de PRIAevents în România și Republica Moldova, și din 2022 și în Bulgaria.

Veți avea ocazia să interacționați cu cei mai importanți lectori din domeniu dar și să faceți schimb de opinii și experiență cu participanții preocupați de aceleași subiecte ca și voi, de a vedea care sunt opiniile asociațiilor și ale companiilor din industria dvs. Exemplele, studiile de caz și noutățile vor fi adevărate surse de învățare și dezvoltare pentru activitatea pe care o desfășurați.