July 13, 2024

Concept ȋn premieră ȋn România, pe 6 aprilie. Gala Trofeelor Alexandrion 2023 va fi dedicată tinerilor sportivi

Concept ȋn premieră ȋn România, pe 6 aprilie. Gala Trofeelor Alexandrion 2023 va fi dedicată tinerilor sportivi

Cea de-a VIII-a ediţie a Galei Trofeelor Alexandrion, intitulată, sugestiv „Promisiunea”, va lansa, totodată, un concept ȋn premieră ȋn România, fiind dedicată celor mai talentați sportivi tineri.

Gala Trofeelor Alexandrion 2023 va avea un nou concept care va aduce ȋn centrul atenţiei, ȋn premieră ȋn România, performanţele şi talentul tinerilor sportivi.

Ediţia de anul acesta este dedicată celor mai talentați sportivi tineri din România si va avea loc pe 6 aprilie, ȋn Bucureşti.

În prezența antrenorilor, membrilor familiei, a unor legende autentice ale sportului românesc și a unor invitați speciali vor fi premiați juniori remarcabili ai momentului.

Gala Trofeelor Alexandrion 2023 este o oportunitate unică de a recunoaște și de a evidenția eforturile și performanțele tinerilor sportivi.

Scopul evenimentului este de a-i încuraja pe aceştia să continue să iși valorifice talentul şi să ȋşi dezvolte abilitățile în sportul preferat, dar şi de a promova sportul și beneficiile acestuia pentru sănătatea fizică si mentală și pentru construirea relaţiilor interumane.

Alexandrion Group şi Fundația Alexandrion conştientizează rolul esenţial pe care îl joacă sportul în societate și, de-a lungul anilor, prin acţiunile ȋntreprinse, şi-au asumat responsabilitatea de a-l sprijini și de a premia performanța.

Gala Trofeelor Alexandrion 2023 – “Promisiunea” este o manifestare a acestui angajament și a faptului că ambele entităţi vor continua să se implice în sprijinirea sportului.

Prin organizarea acestei ediții speciale, Alexandrion Group dorește să reitereze importanța pe care o are sportul în dezvoltarea abilităților sociale, cum ar fi comunicarea, capacitatea de a lucra în echipă și de a depăși cu succes obstacolele din viața de zi cu zi.

Performanţa, talentul, dar şi respectul, fair-play-ul, efortul, disciplina și responsabilitatea vor fi celebrate în cadrul unui eveniment la care accesul reprezentanților mass media este permis în intervalul 18:30 -19:30.

Pe parcursul celor 7 ediţii anterioare, ȋn cadrul Galei Trofeelor Alexandrion au fost acordate peste 100 de trofee.

Printre sporturile premiate s-au numărat fotbal, handbal, tenis, nataţie, canotaj, scrimă, gimnastică, lupte sau haltere.