July 15, 2024

Florile de cireș, parfumul Sakura Bloom!

Florile de cireș, parfumul Sakura Bloom!

Un moment minunat de reînnoire și optimism. Pe măsură ce vântul adie printre ramurile de cireși, uimitoare inflorescențe roz transformă banalul cotidian într-un peisaj de basm. E semn că primăvara și-a intrat în drepturi!

Floarea de cireș, Sakura, este floarea-emblemă a Japoniei, iar înflorirea ei de primăvară, o explozie de roz-delicat, e întotdeauna o încântare pentru priviri.

Apariția ca prin farmec a gingașelor flori marchează sfârșitul iernii, alungând întunericul și anunțând zile mai calde, pline de speranță și culoare.

„SAKURA BLOOM” – Povestea din spatele parfumului

Floral & Verde

O compoziție de flori de cireș însoțite de note verzi, proaspete, ce oferă aromei eleganță și modernitate.

Acest parfum te poartă într-o călătorie magică, multisenzorială, sub copacii înfloriți, de-a lungul unei cărări acoperite de o pătură de flori-simbol al Japoniei: Sakura, gingașele flori de cireș.

3 esențe de bază:

Note vegetale – Sakura – floare de Iris

Cireașa: cel mai la modă ingredient în îngrijirea pielii

Să-i urăm bun venit cireșei, un puternic aliat al frumuseții tale! Cireșele nu sunt doar fructe absolut delicioase – ele conțin, de asemenea, multe beneficii pentru piele, datorită conținutului bogat de antioxidanți și vitamine. La SABON, am selectat două ingrediente-cheie extrase din cireșe, pentru noua noastră colecție SAKURA BLOOM:

  • Ulei de sâmburi de cireșe: bogat în vitaminele A și E, acizi grași și antioxidanți, ajută la regenerarea naturală a pielii și, de asemenea, acționează ca un emolient natural pentru hidratarea pielii uscate.
  • Granule de cireșe: de origine 100% naturală, granulele de cireșe asigură o exfoliere blândă, redând pielii luminozitatea naturală și contribuind la un efect unic și imediat de catifelare. Combinate cu sărurile de la Marea Moartă, oferă o senzație de „piele nouă” pe care o poți simți cu adevărat.

Colecția

Dă voie clipelor magice oferite de Sakura să zăbovească un pic mai mult…

Ulei de duș

Înviorează-ți mintea și revigorează-ți sufletul cu acest ulei de duș botanic de lux! Spuma fină include uleiuri de jojoba, avocado, germeni de grâu și măsline, pentru a curăța delicat pielea și a o hidrata intens.

 

Scrub de corp

Bucură-te de emblematicul nostru exfoliant pentru corp, acum în stil Sakura! Formulei deja celebre cu săruri de la Marea Moartă i-am adăugat două ingrediente-minune: ulei de miez de cireșe și granule de cireșe ce creează un efect combinat de exfoliere blândă și catifelare.

 

Loțiune de corp

Această loțiune de corp este îngrijirea de zi perfectă pentru a oferi pielii hidratare profundă și de lungă durată. Formula delicată este îmbogățită cu șapte uleiuri botanice, un cocktail din cele mai nutritive lipide ale naturii: măsline, avocado, borage, germeni de grâu, jojoba, macadamia, shea.

 

Cremă de mâini

Îmbogățită cu unt de shea hidratant și extract de Aloe Vera, crema noastră protejează pielea delicată a mâinilor, pentru hidratare și catifelare instantanee.

 

EAU de SABON

E bucuria ta de zi cu zi! EAU de SABON, răcoritoare și sursă de bună dispoziție, e inspirată de aromele ritualurilor noastre de frumusețe pentru a aduce o scânteie de magie în viața ta. Bucură-te de ea ca atare sau în combinație cu alte produse pentru corp sau păr de la SABON, ca o tușă finală de parfum.

 

Parfum pentru textile

Include lucrurile tale fine în ritualul parfumat Sakura: supremul rafinament, parfumul nostru pentru țesături înnobilează materialul cu aroma delicată de flori de cireș, oferind hainelor, cuverturilor, lenjeriilor și tapițeriilor un aer proaspăt de primăvară.