June 14, 2024

Garderoba ta are nevoie de rigoare și disciplină, ca să fie pregătită pentru tranzițiile dintre sezoane. Atunci când îți privești garderoba din aceste puncte de vedere, fără a omite și funcționalitatea, poți ști dacă se aliniază cu un stil de viață sănătos, corect și coerent, în opoziție cu haosul modei de tip fast care domină mediul urban în ultimii ani.

Microcapsula de toamnă

La Garderoba Capsulă ne-am dorit să-ți facem mai ușoară trecerea spre toamnă, fără ca investiția în noile articole să fie una costisitoare. Microcapsula conține 5 piese vestimentare, ideale pentru a fi combinate cu cele din colecția extinsă, astfel că vei obține look-uri actuale, ușor de purtat chiar și în perioada următoare.

Rafinarea modului de perceperea a hainelor, dar și disiciplina garderobei sunt noțiuni care îți vor ușura zilele în care încerci în zadar să îți găsești ținuta potrivită. Rochia tip cămașă din denim din #microcapsulă este, de exemplu, potrivită atât prin lungime, dar și prin proporțiile echilibrate pe care le pune în evidență datorită nodului din talie, pentru orice moment al zilei. Accesorizarea corectă, realizată în contrast cu hainele pe care alegi să le porți, poate să îți transforme cu totul starea de spirit și felul în care te prezinți.

 

 

Cele 5 articole din colecția #microcapsulă au fost gândite special pentru femeile curajoase, care văd în sezonul de toamnă bucuria unui nou început și nu se sfiesc să exprima asta chiar și prin alegerile vestimentare.

Alege investițiile durabile atunci când vine vorba despre garderoba ta: haine din materiale naturale, de calitate, croite pentru a te pune în evidență și pentru a-ți sări în ajutor în orice moment, chiar și la trecere anotimpurilor!