July 15, 2024

Remedii florale Bach. Sportivi celebrii care le folosec pentru echilibru emotional

Remedii florale Bach. Sportivi celebrii care le folosec pentru echilibru emotional

Sunt atat de eficiente incat, de cativa ani, au devenit o terapie la moda.

Uneori, mentinerea echilibrului corp-minte devine cu adevarat complicata, in special in momente de stres maxim. Multe dintre disconforturile si tensiunile, atat fizice, cat si psihologice, apar ca o consecinta a lipsei de comunicare care exista intre minte si trup. In astfel de zile de coplesire extrema incepi sa simti mici „dureri” la nivelul corpului: dureri de cap, de spate, oboseala …

Iar in domeniul sportiv, mai ales cel de performanta,  unde competitia este  permanenta, nu se stie niciodata cand vine un val de adrenalina, cu stres care sa iti dea ziua peste cap si sa iti „strice” rezultatele obtinute la antrenamente.

Remediile florale Bach sunt atat de eficiente incat de cativa ani au devenit o terapie la moda printre fotbalisti, cum ar fi Leo Messi, Kun Agüero sau Martín Demichelis, care urmeaza indicatiile prestigiosului dietetician Giuliano Poser. Dr. Giuliano Poser este unul dintre cei mai buni terapeuti cand vine vorba despre prevenirea accidentarilor folosind un mix de Remedii Florale Bach, terapie emotionala, si o dieta echilibrata.

Si chiar daca nu avem inca un  Messi si  un Dr. Poser,  acest mod holistic de abordare a omului, este, de ani buni,  folosit  cu succes si la noi in Romania.  Fiecare om, dar si fiecare sportiv, care doreste sa isi depaseasca performantele, are nevoie de ghidare si suport, atat fizic, cat si psiho-emotional.

Un exemplu concert,  avut cu echipa de fotbal tenis a Romaniei, il poti lectura aici.