July 15, 2024

Porumbeii Păcii ne-au adus armonia la „Ape curate asumate”

Porumbeii Păcii ne-au adus armonia la „Ape curate asumate”

“Ape curate asumate”, sustinut de Aqua Carpatica,  prin evenimentele si actiunile de constientizare si educare privind potentialul si ecologizarea apelor  se alatura surselor tale de pace interioara, cat si armonizarii mediului acvatic.

Astazi, in cadrul evenimentului “Ape curate asumate”, ne-am dat intalnire cu copiii de la Gradinita nr. 23 din Bucuresti, pentru a experimenta conectarea la  „Sunetul pacii interioare” .

Am desenat impreuna, am aflat detalii despre ce reprezinta porumbelul pacii, am invatat ce sunt emotiile si cum sa le gestionam. 

Copiii au primit cate un „porumbel simbolic”, pentru a-si aminti zilnic ca sunt pregatiti sa experimenteze pacea in toate interactiunile lor. Astfel, pe data de 21 septembrie, de Ziua Internaţională a Păcii, vor fii cu totii mesageri ai armoniei interioare.

Ziua Internatională a Păcii  a fost infiinţată pentru a promova pacea în lume şi în casele noastre, pentru a pune capăt violenţei din comunităţile în care trăim şi din şcoli. Din 2005, Ziua Internaţională a Păcii capăta o nouă însemnătate – devine o zi în care încetează conflictele armate, focurile şi violenta timp de 24 de ore.

Pacea interioară este primul pas către pacea mondială.

Astazi si in orice alta zi aleg Pacea!

Aqua Carpatica ne sustine printr-o informare corecta si o hidratare adecvata, atat a corpului fizic, cat si a starii de bine emotionale. Asuma-ti si tu o mica parte de contributie pentru a pastra apele interioare cat mai curate!

Evenimentul lunar “APE CURATE ASUMATE” este organizat  de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).