May 18, 2024

Surse de finanţare pentru eficienţă energetică

Andreea Szabo, consultant fonduri nerambursabile  STARTUP PROJECTS, agenție de consultanță cu peste 12 ani de experiență și numeroase proiecte câștigate pentru IMM-uri din peste 50 de domenii de activitate.

În emsiunea moderată de Ileana Vlăduț, invitata a vorbit despre programele prin care putem acesa fondurile pentru cresterea eficientei energetice.

POIM beneficiază de alocare totală de cca. 10,87 mld. euro . Achizitionarea de panouri fotovoltaice, reabilitarea termica sau inlocuirea unor echipamente invechite pot fi realizate de IMM-uri, dar si de primarii. 

Expertii agentiei de consultanta STARTUP PROJECTS au o vasta experienta in accesarea fondurilor. Portofoliul impresionant de clienti de succes, profesionalismul, dar si propriile abilitati de antreprenor, o recomanda pe doamna Andreea Szabo ca pe un expert de top in domeniul consultantei.

Cum termenele de depunere a proiectelor pentru eficienta energetica vor incepe cat de curand, va invitam sa contactati direct expertii StartUp Projects, pentru a va recomanda oportunitatile de finantare potrivite pentru afacerea dumneavoastra.