May 18, 2024

Madagascar Travel ȋţi oferă experienţe de neuitat ȋn sezonul turistic toamnă-iarnă

Hotelierii și agențiile de turism se bazează, în acest sezon de toamnă-iarnă, pe turismul montan, pe turismul rural și pe cel balnear, dar și pe excursiile de weekend și pe teambuildinguri.

Ȋn curȃnd, pe 27 septembrie, celebrăm Ziua Mondială a Turismului! O ocazie tocmai bună pentru a ne definitiva agenda cu următoarele destinaţii de călatorie. De weekend, concediu sau vacanţă.

Cel mai important lucru este că în acest sezon de toamnă-iarnă se poartă destinațiile din România. Mulți români şi-au păstrat zilele de concediu pentru a doua parte a anului.

În continuare se poate achita cu vouchere de vacanță, inclusiv pentru Crăciun și revelion, chiar dacă se plătește o diferența de preț.

Multe dintre pachetele turistice pentru anul 2024 au fost deja create. Optaţi pentru varianta early booking, achitȃnd acum doar un avans, iar diferenţa cu o lună ȋnainte de data  de plecare ȋn călătorie. Aveţi inclusiv opţiunea de a achita pachetele turistice ȋn rate.

Doriţi o vacanţă? Să alegem ȋmpreună destinaţia! Recomandările noastre au la bază experienţa, calificările şi călătoriile, dar mai ales recenziile clienţilor noştri.

Pinguinii de la Madagascar sunt unici şi au mereu Oferte exclusive!

Cu toţii ne dorim să facem cea mai potrivită alegere, privind modul şi locul ȋn care ne vom petrece  perioadele de concediu și relaxare.

 

Din anul 2011 Madagascar Travel este o agentie tour operatoare axată pe turismul de grup şi individual, tabere, excursii pentru copii, turism social (dedicat atȃt seniorilor cȃt şi tinerilor dornici de călătorii şi aventură).

Compania oferă servicii complete pentru organizarea a diferite tipuri de evenimente pentru corporaţii (team-building, conferinţe, etc.) consultaţă ȋn alegerea destinaţiei privind turismul intern sau extern, rent-a-car, bilete de avion, transferuri şi asigurări medicale de călătorie.

.

 

Ȋn funcţie de gusturi, de buget şi de timpul disponibil, puteţi alege din multitudinea de oferte ale Madagascar Travel.

Dacă vă doriţi un sejur sau un circuit anume, puteţi solicita ofertele!  Date de contact AICI.

 

Agenţia vă oferă printre altele o serie de BENEFICII:

  • are implementat sistemul de plată la distanţă, oferind posibilitatea clienţilor din ȋntreaga ţară să apeleze la serviciile turistice (cazare, transport, bilete de avion, asigurări de călătorie)
  • este parteneră cu emitenţii tichetelor şi cardurilor de vacanţă, astfel ȋncȃt niciun client să nu fie refuzat
  • partenerii cu care lucrează sunt atent selectaţi, pentru a oferi siguranţă călătoriilor turiştilor
  • oferă suport şi consiliere ȋn alegerea vacanţelor bazate pe experienţele proprii de călătorie sau ale clienţilor existenţi
  • oferă ȋnţelegere, atenţie şi timp clienţilor, considerȃnd că exact aceste elemente fac diferenţa!

Pinguinii de la Madagascar sunt unici!

Recomandările experţilor agenţiei Madagascar Travel, din cadrul emisiunii Business Philosophy!

Ediția de toamnă a Târgului de Turism al României are loc în perioada 09 – 12 noiembrie 2023, fiind dedicat agențiilor de turism, touroperatorilor, participărilor internaționale și serviciilor turistice.