July 15, 2024

Servicii de peisagisticǎ urbanǎ la emisiunea Business Philosophy

Servicii de peisagisticǎ urbanǎ la emisiunea Business Philosophy

Emisiunea „Business Philosophy” de la Canal 33, de joi, 19 ianuarie, ora 22:00, o va avea ca invitatǎ pe Alexandra Pîrîianu, fondator şi peisagist “Bonsai Landscape & Design”, care ne va dezvǎlui recomandǎri de specialitate.

Luna ianuarie dǎ startul lucrǎrilor pentru ȋnsǎmȃnţǎrile de primavarǎ, amenajarea spaţiilor verzi şi a grǎdinilor personale. Ca sǎ ne bucurǎm din plin de peisajul din parcuri şi grǎdini sau de plantele de interior, este momentul potrivit sǎ ne apucǎm de treabǎ, iar serviciile de peisagisticǎ (landscape design) şi grǎdinǎrit ne vin ȋn ȋntȃmpinare cu soluţii personalizate.

Arhitectura peisageră este arta de a planifica, a proiecta, a mentine si a reabilita spatiul verde si designul constructiilor realizate de om. Include designul arhitectural, planificarea sitului, dezvoltarea spatiului din jurul casei, protectia mediului, design urban, planificarea parcurilor si a spatiilor de recreere, spatii urbane si conservare istorică.

Alexandra Pîrîianu, fondator şi peisagist “Bonsai Landscape & Design” ne va explica cum amenajăm grădina personală sau coltul verde de vis din apartament.

Vom afla informaţii privind:

– recomandări pentru horticulturǎ şi ȋngrijirea plantelor

– Administraţia Domeniului Public şi sectorul privat de peisagisticǎ urbanǎ

– bugete alocate de Primǎria Generalǎ a Capitalei pentru proiecte de investiţii ȋn parcuri pe 2023

– detalii despre tȃrguri şi expozitii florale din ţarǎ şi strǎinǎtate.

– cursuri pentru peisagisticǎ şi grǎdinǎrit.

Iubim şi preţuim florile! Ele au nevoie ȋngrijire, atenţie şi de apǎ, ca şi noi!